Hunters Stew (Bigos)
TM5 TM6

Hunters Stew (Bigos)

4.8 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g fresh sauerkraut, drained
  • 400 g white cabbage, cut in pieces (5 cm)
  • 100 g onion, quartered
  • 50 g carrot, cut in pieces
  • 40 g parsley root, cut in pieces
    o bien parsnip, cut in pieces
  • 40 g celeriac, cut in pieces
  • 30 g rapeseed oil
  • 800 g water
  • 1 tsp meat stock paste (see tip)
    o bien 1 meat stock cube (for 0.5 l)
  • 45 g tomato purée
  • 35 - 40 g dried prunes, pitted, halved
  • 10 - 20 g dried mushrooms
  • 4 allspice berries
  • 2 dried bay leaves
  • 2 juniper berries, crushed
  • 200 g pork meat (e.g. ham), cut in pieces (approx. 1.5-2 cm)
  • 200 g smoked pork sausage, sliced into half-slices
  • 200 g pork belly meat, boned, without rind, smoked, cut in pieces (approx. 1 cm)
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • ½ tsp ground caraway
  • ½ tsp ground coriander
  • ½ - 1 tsp white mustard seeds
  • ½ - 1 tsp garlic granules
  • ½ - 1 tsp lovage, dried (opcional)
  • ½ tsp hot paprika (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1408.2 kJ / 336.6 kcal
Proteína
12.5 g
Carbohidratos
13.6 g
Grasa
26.4 g
Grasas saturadas
7.9 g
Fibra
4 g
Sodio
813.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas