Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g onions, halved then sliced (5 mm)
- 40 g oil
- 500 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water, plus 1-2 Tbsp and extra for cooking rice
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp sweet paprika
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste and for cooking rice
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade -
20
g Turkish red pepper paste, mild (e.g. Biber salçası)
o bien 20 g tomato purée - 250 g rice
- water
- fine sea salt
- 20 g cornflour
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2101 kJ / 502 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 12 g
- Fibra
- 5.6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10 min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Curry Noodles with Pork
45 min