Cold Red Curry Soup
TM6

Cold Red Curry Soup

3.3 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 12 oz zucchini (approx. 1-2), ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 14 oz red bell peppers, deseeded, cut into pieces
  • 7 oz tomatoes, cut into pieces
  • 1 fresh red chili, deseeded, roughly chopped (opcional)
  • 3 oz yellow onion, halved
  • ½ - 1 oz fresh ginger, thinly sliced
  • 1 stalk fresh lemongrass, without hard leaves, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ oz red curry paste
    o bien 1 ½ oz yellow curry paste
  • 1 ½ tbsp freshly squeezed lime juice
  • 14 oz canned coconut milk, plus extra to drizzle
  • 1 ½ tbsp sesame oil
  • 1 oz rice vinegar
  • 1 oz soy sauce
  • 1 oz brown sugar
  • 2 - 3 pinches ground white pepper
  • fresh cilantro leaves, to garnish
  • roasted peanut, salted, to garnish
  • 1 lime, sliced, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1528.1 kJ / 365.2 kcal
Proteína
6.6 g
Carbohidratos
31.6 g
Grasa
20.1 g
Grasas saturadas
14.6 g
Fibra
5.1 g
Sodio
475.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas