![Savory Three Cheese Tart Savory Three Cheese Tart](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d942041df5c65802f770644f78355234/Derivates/3474685f6b6a62ff4ab7a626b8101aa11efa4d09.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 ½ oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
- 2 - 3 lemon peel strips, thin peel only, no white pith
- 1 garlic clove
Crust
- 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 4 oz unsalted butter, diced, frozen
- ¼ tsp salt
- 3 tbsp ice water
Filling
- 4 oz fresh baby spinach
- 20 oz water
- 3 oz ricotta cheese
- 1 oz feta cheese, plus extra to sprinkle
- 2 large eggs
- ⅛ tsp salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1135.4 kJ / 271.4 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Grasa
- 17 g
- Grasas saturadas
- 10.2 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sodio
- 225.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Tex-Mex Red Rice
1h
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Lentil Salad
35 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 Std. 45 Min
Mini Mushroom Galettes
1h 55min
Lemon Caper Potato Salad
1h