Dispositivos y accesorios
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Prep. 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
342.5 mg
Proteína
10 g
Calorías
719.1 kJ /
171.9 kcal
Grasa
11.1 g
Fibra
4.6 g
Grasas saturadas
4.9 g
Carbohidratos
11.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Essence of Tomato Water Shots
24h 15min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Tomato Tart Tatin
1h 10min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Caesar Salad
30min
Ceviche
1h 10min
Berry Clafoutis (Anna)
1h 35min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Crab Cakes
1h 35min
Lobster Bisque
1h 50min