Dispositivos y accesorios
Spinach and Olive Focaccia
Prep. 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to serve4 oz
-
pitted Sicilian green olives halved, plus 2 oz olive juice3 - 4 oz
-
water13 ½ oz
-
fresh baby spinach de-stemmed5 oz
-
bread flour22 oz
-
active dry yeast5 tsp
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
sea salt flakes1 heaping tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1101.4 mg
Proteína
14.5 g
Calorías
2438.6 kJ /
582.9 kcal
Grasa
23.2 g
Fibra
4.6 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
78.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Painted Green
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pea Soup
30min
Blue Cheese and Pear Dip
10min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Coconut Cake
1h
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
White Pesto Pasta
40min
Mamé's Cake (Pineapple Almond Cake)
40min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1h 5min
Cheddar Biscuits
20min
Tomato Basil Soup
40min
Smoky Black Bean Soup
35min