Dispositivos y accesorios
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Prep. 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
135.8 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Grasa
18.5 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
50.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gluten Free - CA
8 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Orange sponge cake
1h
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Allergen Free Granola Cups
1h 5min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Classic Pancakes
50min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h