Dispositivos y accesorios
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Prep. 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
quinoa, white200 g
-
chia seeds100 g
-
cornstarch200 g
-
arrowroot flour100 g
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar100 g
-
eggs, large4
-
vegetable oil140 g
-
Greek yogurt115 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
powdered sugar60 g
-
whole milk1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
135.8 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
1653.3 kJ /
395.2 kcal
Grasa
18.5 g
Fibra
6.1 g
Grasas saturadas
2.8 g
Carbohidratos
50.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gluten Free - CA
8 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Caramelized Apple Spirals
Ninguna valoración
Frangipane and apricot muffins
35min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Grilled Fish with Mango Sambal
Ninguna valoración
Pumpkin Risotto
50min
Gwinganna mountain top bars
1h 55min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Allergen Free Granola Cups
1h 5min
Apple and Pear Hot Cereal
Ninguna valoración
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Best ever carrot cake
1h 35min