Dispositivos y accesorios
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Prep. 10min
Total 1h
14 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
6.3 g
Calorías
546 kJ /
131 kcal
Grasa
4.8 g
Carbohidratos
15.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bread
7 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Courgette and Pine Nut Cake
50 Min
Turmeric and Onion Bread
2 Std. 45 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Pink Salad
10 Min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4 Std. 20 Min
Cranberry and Pistachio Bites
2 Std. 20 Min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 Std. 5 Min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Avocado Lime Cheesecake (No Added Sugar)
2 Std. 30 Min
Amaretti
35 Min
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1 Std.