Dispositivos y accesorios
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Prep. 10min
Total 1h
14 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
6.3 g
Calorías
546 kJ /
131 kcal
Grasa
4.8 g
Carbohidratos
15.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bread
7 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Seriously Seedy Crackers
30min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Aubergine and Almond Dip
20min
Courgette and Carrot Loaf
45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min
Mini Apple Loaf Cakes
1h 30min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Five-seed bread
1h 50min
Carrot Cake Cookies
35min
Cheese Scones
20min