Dispositivos y accesorios
Red Pepper and Tomato Soup
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
ricelentils40 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered50 g
-
red peppers quartered (approx. 2 peppers)200 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes, cut in pieces (2 cm)ripe tomatoes cut in pieces (2 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water400 g
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground cayenne pepper (opcional)¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
483.4 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
784 kJ /
187.4 kcal
Grasa
12.9 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
7 Days of Healthy Eats
24 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Cookidoo® SERVED 2024
10 Recetas
Internacional
Internacional
Demo
19 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Discover Thermomix® Online
14 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Everyday Favourites
16 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Like Never Before
7 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Thermomix Online Like Never Before
13 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Leek and Potato Soup
40min
Carrot and Coriander Soup
25min
Pea and Mint Soup
20min
Versatile Smooth Soup
45min
Creamy tomato soup
30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min