Sunday lamb roast

Sunday lamb roast

Ninguna valoración
Prep. 15min
Total 1h 55min
4 portions

Ingredientes

  • anchovy fillets
    6
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • garlic cloves
    3
  • pitted green olives
    40 g
  • pickled capers rinsed
    1 tbsp
  • lemon juice
    20 g
  • olive oil plus extra for drizzling
    20 g
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • lemon myrtle (optional)
    ½ tsp
  • pine nuts for sprinkling (optional)
  • lamb shoulder deboned (see Tips)
    1500 - 1800 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • white wine
    100 g
  • carrots cut into slices
    2
  • brown onions cut into wedges
    2
  • salt to season

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 1135 kcal / 4766.9 kJ
Proteína 78.3 g
Grasa 84.6 g
Carbohidratos 10.7 g
Fibra 6.2 g
Grasas saturadas 31.9 g
Sodio 854 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...