Dispositivos y accesorios
Sunday lamb roast
Prep. 15min
Total 1h 55min
4 portions
Ingredientes
-
anchovy fillets6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
garlic cloves3
-
pitted green olives40 g
-
pickled capers rinsed1 tbsp
-
lemon juice20 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
lemon myrtle (optional)½ tsp
-
pine nuts for sprinkling (optional)
-
lamb shoulder deboned (see Tips)1500 - 1800 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
white wine100 g
-
carrots cut into slices2
-
brown onions cut into wedges2
-
salt to season
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
854 mg
Proteína
78.3 g
Calorías
4766.9 kJ /
1135 kcal
Grasa
84.6 g
Fibra
6.2 g
Grasas saturadas
31.9 g
Carbohidratos
10.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken and mushroom rice
45min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
VEGEMITE® pasta
30min
All in one bowl bolognese
40min
Creamy potato mash
30min
Curried sausages
40min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Boiled Eggs
20min
Chicken Jalapeno party poppers
50min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Breakfast burritos
45min
Quick strawberry dessert
5min