![Sunday lamb roast Sunday lamb roast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ce4b8788-7cf9-4ac8-9b1a-fc709f259f6f/Derivates/54c6c8b7-342a-45c9-88e9-1c5bd375a3ea.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Proteína
- 78.3 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 84.6 g
- Grasas saturadas
- 31.9 g
- Fibra
- 6.2 g
- Sodio
- 854 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Quince tart
1h 10min
Homemade sausages
1h 40min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Rustic beef tarts
1h
Classic trifle
4 Std.
Banh mi pizza
2h 15min
BBQ chicken pizza
1 Std. 30 Min
Mystery soup
45min