![Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/722a4e786f8749b733c109b0e9709c26/Derivates/65c8e7150acad3279a60023f5549797669498374.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Proteína
- 26.2 g
- Carbohidratos
- 44.5 g
- Grasa
- 55.8 g
- Grasas saturadas
- 25.5 g
- Fibra
- 9.2 g
- Sodio
- 759 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 Std.
Sweet Cucumber Pickles
Ninguna valoración
Apple Tart
Ninguna valoración
Rich Fruit Cake
25 Std. 25 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Beurre Blanc
20min
Ginger Garlic Paste
10min
Chocolate icing (ganache)
20min
Sgroppino
5 min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3h