Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sponge
- butter, to grease
- 240 g plain flour, plus extra to dust
- 8 eggs
- 240 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries, of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese (see Tips)
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1539.4 kJ / 367.9 kcal
- Proteína
- 6 g
- Carbohidratos
- 37.9 g
- Grasa
- 22 g
- Grasas saturadas
- 12.4 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sodio
- 161 mg
Recetas alternativas
Waffle cones
35min
Lamington swiss roll
25h 40min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Triple chocolate layer cake
5 Std. 20 Min
Chocolate Babka
3h
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Krispy fried chicken
25min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min
Chocolate lava pudding
40min
Molten chocolate cake
45 min
Mini chicken kyivs
45 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min