Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Whipped Cream
10min
Crème Caramel
3h 50min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20min
Bee Sheet Cake with Frosting
1h 25min
Classic Pancakes
50min
Berry Ice Cream
20min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40min
Allergen Free Granola
30min
Maple Pecan Blondies
1h 10min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
French Toast
40min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min