Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Pasta
35min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Latkes
35min
No Starter Sourdough Bread
23h
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Ninguna valoración
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Vegan Bolognese
50min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Pecan Pie Ice Cream Shake
1h
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min