Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Peach Melba Foam Trifles
40min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Herb Leek Phyllo Triangles
1h 20min
Basil Peach Sorbet
10min
New England Clam Boil
55min
Peanut Milk (Metric)
5min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17h 20min
Black Velvet Halloween Cake
1h
Tomatillo Avocado Guacamole
10min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min