Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Strawberry, White Chocolate and Pistachio Parfaits
5h
Creamy Feta Dip
5min
Mai Tai
10min
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Beer Pickles
24h 20min
Protein Boosted Banana Bread
2h
Shrimp Aguachile
15min
Blood Orange Margarita
15min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Smores Cupcakes
1h 40min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min