Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Hummus
10min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Garlic (Skin) Salt
1h 55min
No Starter Sourdough Bread
23h
Habanero Salsa
10min
Basic Farro
35min
Sugar Skulls
3h 10min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
New York Black and White Cookies
1h 15min
Peanut Butter
5min