Versiones compatibles
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
o bien mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 494 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 12 g
- Grasa
- 4 g
- Fibra
- 1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Summer seafood soup
45 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Lemonade
5 Min
Spicy Bean Curds
1 Std. 15 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Steamed Pepper Chicken
1 Std. 45 Min
Turmeric Chicken
50 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Curry chicken
1 Std.