Dispositivos y accesorios
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Prep. 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcional) to garnish2 - 3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1198.8 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Grasa
5.4 g
Fibra
4.6 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
52.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Food Trends 2022
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Sayur Asem
Ninguna valoración
Ginger Coriander Steamed Fish
Ninguna valoración
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Ninguna valoración
Ginger Milk Curd
20min
Paneer Tikka Pizza
2h
Balado Eggplant
50min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Vegetarian Japchae
45min
Spam
1h 15min
Kids Vegan Summer Rolls
35min
Bibimbap
55min