![Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes) Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fdd148ba869820fba3112c2994ee2abd/Derivates/e5f08746c642791f38e593af0df3c1542bc4c583.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Carbohidratos
- 52.1 g
- Grasa
- 5.4 g
- Grasas saturadas
- 0.7 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 1198.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tom Yam Mee Hoon
30 Min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 Min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 Std.
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4h 40min
Korean fried chicken
4h
Southern Fried Chicken
50 min
Sichuan Chilli Oil
50 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 Min
Miso carbonara udon
25 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Steamed Seafood Tower
40 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min