Dispositivos y accesorios
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Total 20min
8 portions
Ingredientes
Pink Sorbet
-
sugar5 oz
-
frozen strawberries hulled16 oz
-
ripe banana cut into pieces2 ½ oz
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple cut vertically into 4-6 spears, core removed1
-
fresh basil leaves, to garnishfresh mint leaves (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3 mg
Proteína
1 g
Calorías
757 kJ /
181 kcal
Grasa
0.4 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 Std. 30 Min
Green Smoothie
10 Min
Apple Peel Cider Sangria
1 Std. 30 Min
Paleo Baking Powder
5 Min
Super Greens Powder
5 Std.
Watermelon Lime Popsicles
6 Std. 10 Min
Strawberries and Cream Whip
5 Min
Citrus and Carrot Juice
5 Min
Mai Tai
10 Min
Coleslaw
10 Min
Blackberry Frozen Yogurt
12 Std. 5 Min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10 Min