Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1845 - 2270 g mușchi de vită întreg
- sare, pentru asezonat
- piper negru măcinat, pentru asezonat
- 2 linguri ulei vegetal
- 6 linguri muștar de Dijon
- 115 g parmezan
- 100 g vin alb
- 5 fire cimbru proaspăt
- 285 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 55 g unt nesărat
- 55 g cremă de hrean
- rozmarin, proaspăt, pentru garnisit
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 2377 kJ / 568 kcal
- Proteína
- 54 g
- Carbohidratos
- 4 g
- Grasa
- 36 g
- Grasas saturadas
- 17 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 668 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pateu din ficat de pui cu coniac
3 Std. 25 Min
Salată de varză cu curry
10 Min
Vin fiert, cu mere
25 Min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2 Std. 20 Min
Gem de caise
20 Min
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Ninguna valoración
Sfeclă roșie fermentată și salsa de mere
72h
Piept de vită sous-vide
Ninguna valoración
Gem de căpșune
1h 5min
Iepure cu prune uscate
1 Std.
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1 Std. 30 Min
Ouă fierte
20 Min