Dispositivos y accesorios
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
Prep. 40min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Cocktail Sauce
-
sunflower oil125 g
-
soya milk unsweetened75 g
-
tomato ketchup50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
Dijon mustard to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Vegan Aioli
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Popcorn Prawns
-
gluten-free plain white flour150 g
-
sweet paprika2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cornflakes vegan and gluten free (see tip)150 g
-
vegan butter diced140 g
-
large raw prawns, peeled deveined300 g
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil for frying1000 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
638.1 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Grasa
41.3 g
Fibra
3.6 g
Grasas saturadas
6.6 g
Carbohidratos
41.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Free From
76 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Rice Cooker Brown Rice Salad
Ninguna valoración
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Ninguna valoración
Yakisoba Rice Vermicelli
40min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25min
Oat Milk
1h 10min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min