Dispositivos y accesorios
Miso carbonara udon
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
dried chilli flakes (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Calorías
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Grasa
25.8 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
8.8 g
Carbohidratos
38.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hakka Yong Tau Foo Soup
1h 20min
Chicken Macaroni Soup
30min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Mushroom Meat Sauce
50min
Hot and sour soup
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Chili Oil Noodles
30min
Summer seafood soup
45min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Tomato-egg soup
20min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min