Dispositivos y accesorios
Miso carbonara udon
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcional) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
dried chilli flakes (opcional) to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
924.8 mg
Proteína
15.3 g
Calorías
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Grasa
25.8 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
8.8 g
Carbohidratos
38.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Ninguna valoración
Ginger Milk Curd
20min
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
2h 10min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Miso Carbonara Udon
25min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min