Dispositivos y accesorios
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Prep. 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
239.5 mg
Proteína
3.3 g
Calorías
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Grasa
52.4 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
24.1 g
Carbohidratos
21.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Macarons with Pistachio Ganache
Ninguna valoración
Mojito
Ninguna valoración
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Strawberry Milkshake
5min
Mai Tai
10min
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Two Pound Apple Pie
1h 25min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Banana Bread
1h 50min