Dispositivos y accesorios
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Prep. 5min
Total 8h 30min
6 portions
Ingredientes
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
587.9 mg
Proteína
4.4 g
Calorías
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Grasa
37.6 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
7.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Jam-filled sweet potato doughnuts
3h 10min
Cauliflower chicken nuggets (10-12 months)
50min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Green pea cakes (10-12 months)
25min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Raw apple pie
3h 25min
Wholegrain scones
30min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min