Dispositivos y accesorios
French onion dip
Prep. 5min
Total 45min
500 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onions cut into wedges (2-3 cm)300 g
-
cream cheese150 g
-
sour cream100 g
-
garlic powder½ tsp
-
onion powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 500 g
Sodio
610 mg
Proteína
14.8 g
Calorías
4258 kJ /
1017.7 kcal
Grasa
91.1 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
43.5 g
Carbohidratos
40 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Everyday
68 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Mushroom risotto
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Chile con queso cob loaf
40min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Rich tomato relish
2h 15min
Fruity dream
10min
Poached eggs with blade cover
30min