Dispositivos y accesorios
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Prep. 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
239.5 mg
Proteína
3.3 g
Calorías
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Grasa
52.4 g
Fibra
1.7 g
Grasas saturadas
24.1 g
Carbohidratos
21.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1h
Oven Baked Vegetable Chips
1h 45min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Pineapple Hibiscus Cold Brew
10min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Basic Parboiled White Rice
35min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1h 20min
Almond Butter and Jam Ice Cream Sandwiches
1h
Horchata "Coconut Water"
5min
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
15min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Ninguna valoración