
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
4
mixed peppers (approx. 200 g each)
o bien 4 orange pepper (approx. 200 g each) - 4 sprigs fresh parsley leaves only
- 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g onion
- 30 g celery cut in pieces
- 30 g carrot cut in pieces
- 30 g olive oil
- 300 g chicken mince broken in pieces
- 2 medium eggs
- 40 g breadcrumbs
- 1 tsp fine sea salt or to taste
- 1 pinch ground black pepper or to taste
-
50
g Scamorza cut in sticks (approx. 5 mm x 5 cm)
o bien 50 g cheese, medium-hard (e.g. Edam or Cheddar), cut in sticks (approx. 5 mm x 5 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 414 kcal / 1732.3 kJ
- Proteína
- 30.1 g
- Grasa
- 26 g
- Carbohidratos
- 15.9 g
- Fibra
- 3 g
- Grasas saturadas
- 9.1 g
- Sodio
- 870.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1h 45min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Garlic Turkey Stew
45min
Pierogi with Meat
1h
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Chicken with Peppers and Rice
1h