Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Oysters with Lime Granita
15min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Carnitas
50min
Refried Beans
4h 10min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h