Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pastrami
22h 30min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Shrimp Orzo with Peas
30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Broccoli Sauté
20min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min