Dispositivos y accesorios
Portuguese-Style Crème Brûlée
Prep. 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
whole milk35 oz
-
egg yolks from large eggs6
-
sugar7 oz
-
2 oz all-purpose flourcorn starch1 ½ oz
-
lemon zest zest only, no white pith3 pieces
-
brown sugar to caramelize and serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
58.7 mg
Proteína
6 g
Calorías
936.5 kJ /
223.8 kcal
Grasa
7 g
Fibra
0.4 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
35.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
16 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Focaccia
3h
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Basil Peach Sorbet
10min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Caramel Éclairs
2h 25min
Boeuf Bourguignon
11h 25min