Dispositivos y accesorios
Almond Vegetable Crumble
Prep. 15min
Total 7h
6 portions
Ingredientes
Almond Butter
-
roasted almonds (see tip)300 g
-
salt1 pinch
Almond Milk
-
raw almonds soaked in water for 6 hours then drained100 g
-
water500 g
Crumble
-
wholemeal flour100 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Steamed Vegetables and Assembly
-
water500 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, baby potatoes), unpeeled, sliced (1 cm)600 g
-
cauliflower florets (3-4 cm)500 g
-
frozen peas, defrostedfresh green peas500 g
-
vegetable oil for greasing1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
942 mg
Proteína
17 g
Calorías
1775 kJ /
424 kcal
Grasa
21 g
Fibra
13 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
50 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Go Green, Feel Good
71 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegetarian Pizza (TM5)
Ninguna valoración
Barbecue Beanburger Sliders
1h 50min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Courgette and Feta Risotto
30min
Quinoa Broth
35min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1h 5min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h