Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ bunch fresh parsley, thick stems removed, cut in pieces
- 100 g carrot, with peel, cut in pieces
- 250 g spelt grains
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 300 g water
-
1
vegetable stock paste, homemade (see tip)
o bien 1 heaped tsp vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g stale bread roll, torn in pieces
- milk, for soaking (approx. 200-250 g)
- 2 medium eggs
- 1 - 2 pinches ground cumin, to taste
- ¾ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 498.3 kJ / 119.1 kcal
- Proteína
- 4.8 g
- Carbohidratos
- 19.2 g
- Grasa
- 3 g
- Grasas saturadas
- 0.6 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 197.6 mg
Recetas alternativas
Pizza Margherita
2j 10 menit
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2j 10 menit
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 Min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45 Min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Leftover Vegetable Houmous
10 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1j 25 menit
Neapolitan Pizza
9h