Dispositivos y accesorios
Beef Rendang
Prep. 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
ground star anise½ tsp
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
coconut milk500 g
-
turmeric leaves cut in 10 cm length3
-
palm sugar20 g
-
salt1 tsp
-
beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)800 g
-
fresh salam leaves4
-
fresh kaffir lime leaves7
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644 mg
Proteína
22 g
Calorías
7823 kJ /
1870 kcal
Grasa
194 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
105 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Culinary Heritage
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Ninguna valoración
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Sate Lilit (Minced Beef Satay)
25min
Ayam Masak Kicap
40min
Nasi Lemak Basmati
30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Ayam Paprik
30min