Dispositivos y accesorios
Beef Rendang
Prep. 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
Indonesian red spice paste room temperature100 g
-
Indonesian yellow spice paste room temperature100 g
-
ground star anise½ tsp
-
fresh grated coconut50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground cloves½ tsp
-
coconut milk500 g
-
turmeric leaves cut in 10 cm length3
-
palm sugar20 g
-
salt1 tsp
-
beef tenderloin cut into pieces (5 cm x 5 cmx 2 cm)800 g
-
fresh salam leaves4
-
fresh kaffir lime leaves7
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
644 mg
Proteína
22 g
Calorías
7823 kJ /
1870 kcal
Grasa
194 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
105 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Culinary Heritage
9 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pandan Sponge Cake
1h
KL Hokkien Noodles
35min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
One Pot Chicken Rice
50min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Mee Goreng Mamak
20min
Cereal Prawns
30min
Sambal Tumis
1h 10min