Dispositivos y accesorios
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Prep. 15min
Total 3h 50min
6 stuks
Ingredientes
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
449.3 mg
Proteína
16.2 g
Calorías
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Grasa
10.5 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
4.3 g
Carbohidratos
52 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza Gourmet
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vegan jus
40min
Margarita van komkommer en chilipeper
Ninguna valoración
Bananen powerballs
15min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Ninguna valoración
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Ninguna valoración
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Tomatenrijst
30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Vanille-mascarpone parfait
2h 40min
Risotto bolognese
45min
Aardappel flatbread
12h
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min