Dispositivos y accesorios
Quince Tart
Prep. 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
3448 kJ /
824 kcal
Grasa
29 g
Carbohidratos
134 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Then. Now. Always.
50 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Plum Clafoutis
1h 15min
Apple Tart
1h
Asparagus cream soup
30min
Blueberry Peach Jam (No Added Sugar)
20min
Asparagus Stem Soup
55min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2h
Apple and Kiwi Jam
40min
Khachapuri
1h 30min
Raw Beetroot Soup
5min