Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 150 - 500 g orez alb cu bobul lung (vezi recomandarea legată de porții)
- 320 - 900 g apă (vezi recomandarea)
- 5 - 10 g ulei vegetal
- ¼ - 1 linguriță sare de mare
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 970 kJ / 229 kcal
- Proteína
- 4 g
- Carbohidratos
- 49 g
- Grasa
- 1.6 g
- Grasas saturadas
- 0.1 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sodio
- 5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tort de Crăciun (cu preparare rapidă)
Ninguna valoración
Rizogalo (Budincă grecească de orez)
1h 10min
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Ninguna valoración
Bulgur fiert
35 Min
Orez tip jasmine, fiert
35 Min
Orez basmati fiert
35 Min
Budincă de orez cu caise, gătită lent
5h 35min
Pui Alfredo cu paste, gătit lent
3hod. 35min
Penne cu mazăre, ciuperci și speck
30 Min
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1h 5min
Orez fiert în aburi
25 min.