Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Inf. nutricional
- por 600 grame
- Calorías
- 3309 kJ / 789 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 62 g
- Grasas saturadas
- 49 g
- Fibra
- 10.3 g
- Sodio
- 1636 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 min
Sos de ciuperci
20min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55 min
Cuiburi de Paște, din bezea
Ninguna valoración
Cocktail ”White Russian”
5min
Marmeladă de portocale de Sevilla
2h 30 min
Salată cu pește alb
Ninguna valoración
Salată de caracatiță și cartofi
Ninguna valoración
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Ninguna valoración
Iaurt cu vanilie
Ninguna valoración
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Ninguna valoración
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35 min