Dispositivos y accesorios
Curried kraut
Prep. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingredientes
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 900 g
Sodio
4093.6 mg
Proteína
15 g
Calorías
2142.2 kJ /
512 kcal
Grasa
3.4 g
Fibra
33.6 g
Grasas saturadas
0.3 g
Carbohidratos
122.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemon and Thyme Mocktail
Ninguna valoración
Vegetable Massaman curry
45min
Vegan Chocolate Cake
Ninguna valoración
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Meatballs with tomato sauce
Ninguna valoración
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Mystery Soup
55min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min
Mini Shrimp Omelettes
35min
Sicilian prawn salad
40min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min