Dispositivos y accesorios
Mini lemon curd tarts
Prep. 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingredientes
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
6.1 mg
Proteína
1.1 g
Calorías
422.3 kJ /
100.5 kcal
Grasa
6.8 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
4.2 g
Carbohidratos
9.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rose gold baking
21 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Classic lemon tart
3h 10min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Fruit coulis
10min
Sticky date pudding
1h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Hot dog rolls
3h 30min
Delicious lemon pudding
55min
Chocolate ganache
20min
Quick puff pastry
1h 20min
Lemon delicious
1h 5min
Buttermilk scones
35min