Dispositivos y accesorios
Avocado with egg and salmon tartare
Prep. 30min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Grasa
24.1 g
Fibra
7.3 g
Grasas saturadas
4.7 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easter around the world
28 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Orange liqueur zabaglione
15min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Ninguna valoración
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Ninguna valoración
Two Pound Apple Pie
Ninguna valoración
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45min
Hornazo
Ninguna valoración
Finger lime tarts
2h 30min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Veal pizzaiola
40min
Tuna mousse
10min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min