Dispositivos y accesorios
Avocado with egg and salmon tartare
Prep. 30min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
eggs chilled, straight from the fridge6
-
water to fill to 1L mark
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
skinless salmon fillet cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
dried red peppercorns1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
micro sprouts to garnish
-
toast6 slices
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Grasa
24.1 g
Fibra
7.3 g
Grasas saturadas
4.7 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easter around the world
28 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Soba noodles
1h
Stout Beer Ice Cream Float
Nenhuma avaliação
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6h 10min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Salted caramel ice cream
14h
Chocolate Nougat Bars
2h 30min
Berry Nice Gelato
10min
Orange roll
30min
Protein pudding
6h 35min
Tiraccino
1h 5min
Caesar salad dressing
10min