Dispositivos y accesorios
Miso kraut
Prep. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingredientes
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 900 g
Sodio
6177.5 mg
Proteína
19.3 g
Calorías
1579 kJ /
377.4 kcal
Grasa
4.9 g
Fibra
25.9 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
75.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración
Curried kraut
Ninguna valoración
Finger lime tarts
2h 30min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Hommus dip
5min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Roasted eggplant
1h 35min