Dispositivos y accesorios
Shrimp Cocktail
Prep. 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcional) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcional) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1166 mg
Proteína
16 g
Calorías
879 kJ /
210 kcal
Grasa
12 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vintage Modern Mom
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Ninguna valoración
Mayonnaise
5min
Marinara Sauce
40min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Lemon Caper Asparagus
25min
Clam Chowder
55min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Marinara Dipping Sauce
10min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min