Dispositivos y accesorios
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
Prep. 5min
Total 1h 45min
2 portions
Ingredientes
Crème Anglaise
-
whole milk300 g
-
caster sugar50 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
vanilla pod seeds only (see tip), reserving the pod for later use1
Poached Pears
-
red wine fruity and light720 g
-
golden caster sugar100 g
-
honey1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon sticks halved2
-
cloves3
-
Conference pears peeled2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
96 mg
Proteína
11 g
Calorías
3818 kJ /
913 kcal
Grasa
13 g
Fibra
7.6 g
Grasas saturadas
5.5 g
Carbohidratos
127 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Calendar 2022
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1h 20min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Hollandaise Sauce
15min
Palmiers Two Ways
1h 40min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14h 15min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Sweet Potato and Corn Chowder
45min
Smoked Mackerel Pâté
55min