Dispositivos y accesorios
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Prep. 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8.4 g
Calorías
2598.3 kJ /
621 kcal
Grasa
31.4 g
Carbohidratos
76.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
PEARS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Morello Cherry Brownies
1h
Cheddar Soda Bread Rolls
50min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Oatcakes
1h
Yoghurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Nectarine Poppy Seed Muffins
40min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Plum and Almond Traybake
1h 5min