Dispositivos y accesorios
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Prep. 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8.4 g
Calorías
2598.3 kJ /
621 kcal
Grasa
31.4 g
Carbohidratos
76.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
PEARS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Chocolate Fudge Cake
1h
Carrot Cake
2h 30min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Sweet Shortcrust Pastry
35min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Raspberry and Coconut Cake
1h 50min
Rhubarb Crumble
55min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Apple Crumble Cake
1h 10min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min