
Versiones compatibles
Lamb Meatballs, Minty Pea Houmous and Flatbreads
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pickled Red Cabbage
- 125 g red wine vinegar
- 10 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 250 g red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)
Pea Houmous
- 500 g water
- 125 g frozen peas
- 5 g fresh mint leaves only
- 240 g tinned chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 40 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 Tbsp tahini (see tip)
- 30 g lemon juice
Tahini Yoghurt Sauce
- 100 g plain yoghurt (see tip)
- 60 g tahini
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 lemon freshly squeezed juice only
Meatballs
- 2 garlic cloves
- 800 g lamb mince
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp smoked paprika
Flatbreads
- 175 g strong white bread flour plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp caster sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 900 kcal / 3765 kJ
- Proteína
- 41 g
- Grasa
- 53 g
- Carbohidratos
- 58 g
- Fibra
- 7.5 g
- Grasas saturadas
- 18 g
- Sodio
- 2326 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Quick Flatbreads
20min
Chilli Con Carne
35min
Butter Chicken
50min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15min
Chicken Tikka Flatbreads
45min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Lamb Koftas
1h 30min
Chicken Enchiladas
1h
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min