Dispositivos y accesorios
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
Prep. 15min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Gluten-Free Cake
-
peaches firm3
-
butter2 oz
-
raw sugar2 oz
-
large eggs separated3
-
raw almonds2 oz
-
oat flour2 oz
-
rice flour1 ½ oz
-
tapioca flour½ oz
-
sugar4 oz
-
ground cinnamon (opcional)1 tsp
-
dried ground ginger (opcional)1 tsp
-
orange zest (opcional) from 1 orange
-
salt¼ tsp
-
water3 oz
-
vegetable oil1 oz
Apricot Glaze
-
apricot preserves2 oz
-
water½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
295 mg
Proteína
12 g
Calorías
2690 kJ /
643 kcal
Grasa
31 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
83 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Consultant Favorites
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Honey Blueberry Cobbler
1 godz. 40 min
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min
Gluten-Free Bread
1 godz. 50 min