Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
10
g syropu klonowego
o bien 10 g syropu z agawy - 350 g wody (plus 1-2 łyżeczki wody)
- 30 g oleju kokosowego
- 135 g ziaren słonecznika
- 90 g siemienia lnianego
- 40 g ziaren sezamu, białego
- 50 g pestek dyni
- 150 g płatków owsianych bezglutenowych
- 30 g nasion chia
- 40 g nasion babki płesznik (psyllium) (opcional)
- 1 ½ łyżeczki soli
- Inf. nutricional
- por 1 sztukę
- Calorías
- 301.6 kJ / 72 kcal
- Proteína
- 2.5 g
- Carbohidratos
- 5.5 g
- Grasa
- 4.9 g
- Grasas saturadas
- 1.1 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sodio
- 74.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej
57h 40min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1h 15min
Chleb gryczany z Trio Seeds i jabłkami
2h 20min
Niskowęglowodanowe podpłomyki z Trio Seeds i nasionami chia
50 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min
Chleb z płatków owsianych z orzechami
6 Std. 15 Min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1h
Chleb gryczano-migdałowy z nasionami (bez glutenu)
2h
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
35min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1h 40 min