Dispositivos y accesorios
Natural yoghurt (Varoma method)
Prep. 15min
Total 13h
8 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
caster sugar (optional)30 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
67.7 mg
Proteína
6.3 g
Calorías
561.7 kJ /
133.7 kcal
Grasa
6.2 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
13.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade Yoghurt
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cooked mayonnaise
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned onions (200 g)
20min
Creamy vanilla yoghurt
13h
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Pot-set plain yoghurt
12h
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Homemade Custard
15min
Fruity dream
10min