Dispositivos y accesorios
Natural yoghurt (Varoma method)
Prep. 15min
Total 13h
8 portions
Ingredientes
-
natural yoghurt (see Tips)55 g
-
full cream milk (see Tips)1000 g
-
full cream milk powder (see Tips)50 g
-
caster sugar (optional)30 g
-
water250 g
-
lemon juice (see Tips)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
67.7 mg
Proteína
6.3 g
Calorías
561.7 kJ /
133.7 kcal
Grasa
6.2 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
13.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Homemade Custard
15min
Lemon curd
20min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Honeycomb
1h 30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Cooked mayonnaise
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13h
Caramelised red onion chutney
24h
Pot-set plain yoghurt
12h
Fruity dream
10min