Dispositivos y accesorios
Sumac and Tahini Houmous
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
268 mg
Proteína
7 g
Calorías
1436 kJ /
347 kcal
Grasa
27 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Post-partum
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Baba Ganoush
1h
Best Basic Houmous
5min
Pea and Mint Soup
20min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Houmous
13h 30min
Asian Chopped Salad
20min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Basil Pesto
10min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Coconut and Spinach Dahl
50min