Dispositivos y accesorios
Sumac and Tahini Houmous
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
268 mg
Proteína
7 g
Calorías
1436 kJ /
347 kcal
Grasa
27 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Post-partum
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Basil Pesto
10min
Sumac-spiced Houmous
5min
Coconut and Spinach Dahl
50min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Coconut Dhal
20min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Best Basic Houmous
5min