Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g dashi stock (see tip)
- 100 g water
- 3 Tbsp miso paste
- 1 - 1 ½ tsp chilli paste, to taste
- 60 g mangetout, finely sliced on the diagonal
-
2
pak choi, quartered
o bien 4 baby pak choi (approx. 180 g) - 250 g raw prawns, peeled, deveined
- 300 g fresh udon noodles
- 100 g frozen edamame beans, defrosted
- 1 Tbsp light soy sauce, or to taste
- 2 spring onions, finely sliced
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1002 kJ / 238 kcal
- Proteína
- 21 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 4 g
- Grasas saturadas
- 0.4 g
- Sodio
- 1140 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed Fish
30min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Stir-fried Vegetables
10 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Miso Soup with Vegetables
30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min