Dispositivos y accesorios
Potato and vegetable purée
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (opcional)1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
9 g
Calorías
1099 kJ /
263 kcal
Grasa
10 g
Fibra
4.9 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
174 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Polenta
50min
Cereal and fruit purée
20min
Floating islands
40min
Vegetable-potato-meat purée
35min
Guacamole
10min
Tzatziki
20min
Vanilla sugar
72h
Risotto with Parmesan cheese
30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Fruit nectar
10min
Courgette Purée - from 6 months
15min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min