Dispositivos y accesorios
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Prep. 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (opcional) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
33 g
Calorías
841 kJ /
231 kcal
Grasa
6 g
Fibra
0.1 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chinese Seafood
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Clams with Garlic Sauce
2h 40min
Stir-fried Clams
35min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Steamed Fish
30min