Kimchi stew

Kimchi stew

4.0 11 valoraciones
Prep. 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • boiling water
    500 g
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    20 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
    1
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into thirds
    1
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled and cut into slices
    2 ½ cm
  • kimchi (see Tips)
    250 g
  • daikon peeled and cut into thin slices (5-10 mm)
    200 g
  • tamari gluten free (see Tips)
    2 tbsp
  • pure maple syrup
    1 tsp
  • firm tofu pressed and cut into squares (see Tips)
    200 g
  • spring onions/shallots cut into slices
    2
  • radishes cut into thin slices
    4
  • sesame seeds
    1 tbsp

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 189.1 kcal / 794.2 kJ
Proteína 10.9 g
Grasa 8.4 g
Carbohidratos 17.1 g
Fibra 5.6 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...