Dispositivos y accesorios
Butternut mac and cheese
Prep. 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Macadamia crumb
-
bread of choice2 slices
-
macadamia nuts1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Creamy butternut sauce and pasta
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)300 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
filtered water700 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
dried macaroni pasta (egg free)250 g
-
broccoli cut into florets (approx. 2 cm)150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
frozen peas150 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
20.3 g
Calorías
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Grasa
7.9 g
Fibra
16 g
Carbohidratos
61.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegetarian chilli
35min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Rendang curry
30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3h 5min
Three-bean shepherd's pie
26h
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Black bean enchiladas
1h 20min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Lentil bolognese
30min